Korona és híd

Az esztétikai kezelések közül a leggyakrabban használt kezelési forma,melynek célja a fogak  nagy mértékű romlása miatt esztétikai és funkcionális hibák  helyreállítása. A híd készítése akkor válik szükségessé amikor 1-3 db foghiány alakul ki egy fogíven. A fogak lecsiszolásával készítik elő a területet ,melyek pillérként szolgálnak a foghiányos terület áthidalásához.Preciziós mintavétel után készül el a több tagból álló híd mely a  foghiányt pótolja. Rögzítése beragasztással történik.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 982 4474 telefonszámon!

Anyagfelhasználás szerint több típust különböztetjük meg

  • Fém-kerámia korona: A pótlás alapját fémötvözet képzi, melyre kerámialeplezés kerül. A szájüregben a kerámialeplezés látható csak.
  • Arany-kerámiapótlás: Speciális arany ötvözet adja a korona/híd alapját, melyre kerámialeplezés kerül.
  • Cirkónium-pótlás: A ma ismert legmodernebb technika, mely nem tartalmaz semmilyen fémet, így allergiában szenvedőknél is bátran alkalmazható. A Cad/Cam technológiának köszönhetően pedig tökéletesen – mikron pontossággal – fed a széleken. A korona/híd emberi kéz érintése nélkül, nagyon nagy pontossággal készül, más technikákhoz képest is egyedülálló módon. Esztétikai hatása kivételes, nem lehet megkülönböztetni a természetes fogaktól.
  • Héj kerámia: Az eljárás célja a kisebb-nagyobb esztétikai hibák elfedése (fogelszíneződés, fogtöredezettség). Nagyon kevés fogállomány eltávolításával, a fogtechnikus (előzetesen vett minta alapján) egy vékony kerámia héjat készít, mely az előzetesen előkészített fogra/fogakra ragasztással kerül rögzítésre.

Oszter Alexandra színésznő Dr. Budai Zsolt fogszakorvossal a digitális fogászatról

Mikor van szükség koronára?

  • fogai védelme érdekében
  • letört fogai helyreállításához
  • fogászati implantátumokhoz hidak készítéséhez szabálytalan, elszíneződött
  • fogak esztétikai javítására

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Aktuális akcióink

Fémmentes Cirkónium korona AKCIÓS 46.900 Ft-os áron!

Válasszon minket, hiszen most a cirkónium forgkorona akciós áron kerül felhelyezésre!
Cirkon korona

Cirkónuim koronát keres? Jöjjön hozzánk! Fém allergiában szenvedőknek ajánlott fogpótlási megoldás. Mikronnyi pontosságot biztosítunk a legnagyobb precizitású Cad/Cam rendszer használatával, ennek segítségével tökéletes illeszkedést biztosítunk a lecsiszolt fogakhoz.

Fém-kerámia korona AKCIÓ most mindössze 36.900 Ft!

Most ingyenes állapotfelméréssel várjuk rendelőnkben!

Jelentkezzen be hozzánk még ma! Nálunk nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések. Kizárólag fogászati esztétikára szakosodott orvosaink várják Önt a legjobb tudásukkal, a legjobb anyagokkal, a legkedvesebb asszisztensekkel!

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.