Tudta, hogy éppen most van a legjobb alkalom arra,
hogy megcsináltassa a fém kerámia fogpótlását?

Mutatom, miért.

Hívjon minket a +36 30 901 4991 vagy a +36 1 794 4302 telefonszámokon

Észrevette már, hogy az új év első napjai után milyen gyorsan beköszönt a tavasz? Az első napsugarakkal egyidőben pedig mindenki vidámabb hangulatba kerül és előbukkanak az első mosolyok.

Feltételezem, az hogy Ön is szokott új évi fogadalmat tenni. Az elmúlt években hányszor határozta el, hogy végre megcsináltatja fogait?  De képzelje el, hogy idén, végre valóban elérkezett az Ön ideje, és végre belevághat a fogkoronája elkészítettésébe és hamarosan új, gyönyörű fogsora lesz.

Komolyan! Képzelje el, ahogy készül a Húsvéti vendégvárásra és arra gondol, hogy az év egyik legjobb döntését hozta meg, amikor rávette magát, hogy megcsináltassa a fogait. Mert már magabiztosan mosolyoghat és nem kell kétszer átgondolnia, hogy mit is egyen.

Épp hogy csupán elkezdődött az év. Talán korainak érzi a tavaszt és a Húsvéti ünnepeket emlegetni, de elhiheti egy szempillantás alatt itt lesznek. Önnek melyik kép tetszik jobban? Az, ahol kétszer meg kell gondolnia, hogy melyik süteményből ehet vagy ahol arra gondol, hogy pár hét múlva már Ön is jóízűen falatozhatja a frissen sült húsokat is?

Mi történik, ha most belevág?

 • ebben az évben olyan jóízűen ehet, ahogy már nagyon régen, mert visszakapja a rágás örömét
 • úgy mosolyoghat a képeken, ahogy csak bír, mert a fogsora rendben lesz és nem kell takargatnia, nevethet, ahogy csak bír
 • megszabadul a szorongásoktól, félelmektől, mert túl lesz az egészen és már csak egy emlék lesz

Beszélgetett már olyan emberrel, aki megcsináltatta fogpótlását?

Biztosan Önnek is van legalább egy ilyen ismerőse. Most képzelje el, hogy mostantól Ön is azok közé tartozhat, akik megnyugtatják azokat, akik még csak gondolkoznak a korona felhelyezésén. Tapasztalatból elmondhatja nekik, hogy abszolúz fájdalomentes, hogy vannak már olyan technikák, amelyeknek köszönhetően nem lehet megkülönböztetni a természetes fogaktól, és hogy nem éri meg ezen ennyit gondolkozni, sokkal jobb túl lenni rajta egyszer, mint aggódni rajta 100x.

 

Természetesen meg fognak lepődni, hogy Önnek koronája van, mert olyan egységes képet ad a fogsora, hogy még egy fogorvos sem tudja megállapítani amíg meg nem nézi a nagyítójával.

Hogyan lehetünk képesek ilyen hatékonysággal dolgozni?

 • magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk
 • professzionális szakemberekkel dolgozunk, akik rendkívüli precizitással dolgoznak, akik számára a fogászat művészet
 • csak Budapesten 11 rendelőben végeznek fogpótlást, így biztosan megtalálja azt a rendelőt, amit kényelmesen, rövid idő alatt el tud érni az otthonától. Az akcióban résztvevő rendelőkről kérjük érdeklődjön telefonon.

Mennyibe kerül nekem mindez?

Feltételezem, hogy felmérte már az árakat és tudom, hogy meg fog lepődni, azon amit nálunk lát.

 

Nemrég egy kollégám elvitte az autóját szervizbe. Első ránézésre 300.000 forintos tételtől volt szó. Mire érte mehetett már 550.000 forint állt a csekken. Mert útközben derült ki, hogy ezt is, azt is ki kellene cserélni, kibírta volna még egy évet, de ha már itt van… Miért ne most csináltassa meg… Ismerős helyzet?

 

Azért meséltem el ezt Önnek, mert tudom, hogy hallott már ilyen rémtörténeteket a fogorvosokkal kapcsolatban is. Hiszen a páciens kiszolgáltatott helyzetben van, nem tud vitatkozni az orvos véleményével, mert nem ért hozzá és ha azt mondják neki, hogy ennyi és annyi, akkor kénytelen kifizetni.

Hívjon minket a +36 30 901 4991 vagy a +36 1 794 4302 telefonszámokon

Nálunk nem kerülhet ilyen helyzetbe. Hogy miért?

 • Mert a fogpótlás előtt teljesekörűen felmérjük a szájüreget, nem érheti meglepetés önt sem és az orvost sem a kezelés során
 • Nem történik semmi olyan, amiről ne tájékoztatnák részletesen, minden kérdését maximálisan (és érthetően) megválaszoljuk
 • Lépésről lépésre elmondjuk, már az első konzultáción, hogy mi fog történni, mire mennyi idő szükséges

 

Ezekért az információkért máshol konzultációs díjat kérnek Öntől, ki kell fizetnie a kontroll vizsgálatokat és az igen borsos árú röntgent is. Így nem csoda, hogy akár több százezer forintotra is duzzadhat az ár, pedig az elején még csak pár ezerrel volt szó.

Ezek miatt írtam az elején, hogy meg fog lepődni.

Mert nálunk csak a fém-kerámia korona felhelyezését kell kifizetnie, a konzultációkat, a röntgent, a feltárást nem. Az összeg a végén is az az összeg lesz, amit itt most lát:

Nézzük tételesen!

Fém kerámia fogkorona

 • A svájci minőségű, fémötvözet alapú, kerámialeplezéses korona ára 32 900 Ft (Természetesen a felhelyezést is tartalmazza.)
 • Konzultáció díja: 5.300 Ft helyett 0 forint
 • Tervezés, kezelési terv, konzultáció: 7.500 forint helyett 0 forint
 • Kontroll röntgen: 6.000 Ft helyett most 0 Forint vagyis ingyenes
 • Kontroll vizsgálat 5.300 Ft helyett most 0 Forint vagyis ingyenes

Nálunk nincsenek egyéb költségek, nincsenek a kezelés közben felmerülő tételek. Csupán a fenti összegeket kell megfizetni, amiből megoldódik a problémája és még spórolt is magának 24.100 forintot.

 

Ezek az árak sajnos nem maradhatnak mindig ilyen alacsonyan. Ez a február 18-ig tartó akciónk, ami lehetővé teszi Önnek, hogy az új évben már csak egy emlék legyen a fogpótlás. Éljen vele, mert ennél jobb ajánlatot nehezen fog találni.

Garanciák

A fogpótlással Ön egy életre szólóan jó döntést hoz meg. És ezt garantáljuk. Hogyan?

 • fém kerámia koronára 5 év garanciát vállalunk
 • személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek, folyamatosan konzultálunk
 • hatékony fájdalomcsillapítást alkalmazunk, hogy semmilyen rossz élménye ne maradjon a beültetésről
 • rendkívüli precizitású szakszerű felhelyezést végzünk
 • tapasztalt szakorvosi team várja, hiperprecíz beavatkozással
 • extra gyors korona felhelyezés
 • nyugodt, barátságos és stresszmentes rendelőbe érkezik
 • kedves, szakképzett asszisztencia áll rendelkezésére

Mit kell tennem hogy elkezdhessük a korona felhelyezését?

 • Az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni a konzultációra. Ne feledje, ha tényleg belevág, akkor a konzultáció díját levonjuk, tehát ingyenes lesz.
 • Adja meg az adatait és az asszisztesek fel fogják hívni Önt 24 órán belül.
 • Egyeztetnek egy időpontot, abban a rendelőben, ami Önnek szimpatikus.
 • Pár héten belül pedig egészséges, gyönyörű fogsorral tud mosolyogni a világra.

Hívjon minket a +36 30 901 4991 vagy a +36 1 794 4302 telefonszámokon

A kedvezmény kizárólag akkor érvényes, ha február 18. éjfélig jelentkezik!

 

Jelentkezzen INGYENES konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Rendelők

Canaria Dental

– Budapest, Király utca 1/b –

Telefon: +36 1 794 4302
Mobil: +36 30 901 4991

Rendelési idő:
hétfő – szerda -péntek: 9:00 -19:00 óráig előzetes bejelentkezés alapján.
Igény esetén szombat: 9:00-13:00 ig előzetes bejelentkezés alapján.

Sugardent Fogászati Rendelő

– 1137 Budapest, Radnóti Mikós utca 14/a –

Telefon: +36 1 794 4302
Mobil: +36 30 901 4991

Rendelési idő:
Telefonos egyeztetés alapján

Válassza ki az Ön számára legkedvezőbb és legközelebbi rendelőt. Országszerte 11 fogászatunk várja Önt!

Vélemények a Canaria Dentalról

“Az volt a legjobb, hogy mikor elhatározásra jutottam és végül jelentkeztem az oldalon az űrlapon, egy órán belül már csörgött is a telefonom és egy nagyon kedves asszisztens hölgyel néhány perc alatt egyeztettünk mindent. Az egész kezelés során minden ennyire gyorsan és tökéletesen működött. Az orvos és az asszisztensek is rendkívül kedvesek voltak.”

– Tamás Ágnes –

“Sajnos nagyon sokáig nem jártam fogorvoshoz, és ez a fogaimon is erősen meglátszott. Egy picit szégyelltem is a végén elmenni, de ezt az érzést egy pillanat alatt szertefoszlatta a doktor úr, és jópár kezelés után a fogaim állapota is rendkívül sokat javult. Az biztos, hogy a jövőben rendszeresen megyek, de csakis a Canaria Dentalba, mert minden fogorvossal kapcsolatos félelmemet eloszlatták.”

– Szarvasi Gyula –

“Köszönöm a gyönyörűszép fogakat, a fogaimmal együtt visszakaptam az önbizalmam, ami csodálatos érzés. Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak a munkáért, egy percig sem bántam meg, hogy őket választottam.

– Horváth Sándorné Éva –