Már 12 helyen az országban.

Új! Budapest DentCare

Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés

Fogfehérítés

Ma már számtalan módszerrel találkozhatunk. Rövidebb távra szóló, otthon kivitelezhető, ám a legtartósabb változata természetesen az orvos által készített eljárás.

A legegyszerűbb a kozmetikai fogfehérítés, de ebben az esetben az anyag nem tartalmaz hidrogén peroxidot, ami a hagyományos rendelői fogfehérítő anyagokban megtalálható, és az eredményét kb. két három hónapig élvezhetjük.

A másik eljárás az otthoni fogfehérítés, de ennek eredményességéért a páciens felel, mivel saját magának kell a fogsínt felhelyeznie kb. 5-8 napon keresztül, melyben speciális fogfehérítő zselé található.

A legeredményesebb módszer a rendelőben végzett, szakszerű fogfehérítés, melyet minden esetben megelőz egy ultrahangos fogkő eltávolítás és egy alapos fogpolírozás. Megfelelő szaktudással rendelkező orvos végzi a kezelést és az eredmény már azonnal látható. Egyértelműen kijelenthető, hogy ennek a beavatkozásnak a leghosszabb a hatása.

Cserháti Tamara (Miss World Hungary 2012) Fogfehérítésen járt

Otthoni fogfehérítés:

Az általunk alkalmazott fogfehérítő anyagok nem károsítják a fogzománcot. Hatásuk 4-6 árnyalatban mérhető. Kényelmes, saját időbeosztás szerint végezhető a kezelés. Fontos betartani a kezelőorvos utasításait a maximális cél elérése érdekében.

Rendelőben végzett fogfehérítés:

A fogászati rendelőben történik, szakszerű körülmények között. Időtartama általában 1 óra. Az elérhető fehérség mértéke függ a fogak állapotától, a szájhigiéniától, de általában 5-12 árnyalattal világosabb fogszín látható.

További információkat és akciós árainkat megtalálja az “Aktuális akciók” menüpont alatt.