Fogfehérítés

Ma már számtalan módszerrel találkozhatunk. A legkényelmesebb módszer az otthon kivitelezhető , általában éjszaka feltehető sineket alkalmazó technika ,mely a páciensnek teljes szabadságot ad a felhasználás idejét illetően viszont hatásossága is a felhasználótól függ.Kevéssé ellenőrizhető a hatékonysága.

A leghatásosabb fogfehérítő eljárása rendelői fogfehérítés, melyet az erre szakosodott,nagy gyakorlattal rendelkező dental higiénikus végez.Hatása ellenőrizhető és azonnali eredményt mutat.Minden esetben fogkőeltávolítás előzi meg a kezelést.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 982 4474 telefonszámon

Miért színeződnek el fogai?

A fogak elszíneződésének számtalan oka lehet. Leggyakrabban a fogak felszínre rakódott lepedék, fogkő, ételek és italok festékanyagai, illetve a dohánytermékekben található nikotin az oka a fogak sárgás-barnás elváltozásainak. Emellett örökölt tényezők és a fogak fejlődése során hatások is befolyásolhatják a fogak színét. Gyökérkezelt fogak esetében előfordulhat szürkülés, amely megbontja a fogsor harmóniáját, amelyre a megoldás a professzionális fogtisztítás.

Rendelőben végzett fogfehérítés

A fogászati rendelőben történik, szakszerű körülmények között. Időtartama általában 1 óra. Az elérhető fehérség mértéke függ a fogak állapotától, a szájhigiéniától, de általában 5-12 árnyalattal világosabb fogszín látható. További információkat és akciós árainkat megtalálja az “Aktuális akciók” menüpont alatt.

Otthoni fogfehérítés

Az általunk alkalmazott fogfehérítő anyagok nem károsítják a fogzománcot. Hatásuk 4-6 árnyalatban mérhető. Kényelmes, saját időbeosztás szerint végezhető a kezelés. Fontos betartani a kezelőorvos utasításait a maximális cél elérése érdekében.

Visszahívás kérése

Jelentkezzen fogfehérítésre! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.