Aktuális fogászati akciók
a Canaria Dental kínálatában

Az akcióban résztvevő rendelőkről érdeklődjön kollégáinktól

Hívjon minket bizalommal a +36 30 901 4991 vagy a +36 1 794 4302 telefonszámokon

Fog implantátum akció 138.000 Ft helyett 109.990 Ft-ért!

Tökéletesen megbízható, ÖRÖK garanciás svájci csúcsminőségű fog implantátumok a Canaria Dentalnál.

A Canaria Dental a csúcsminőségű svájci SIC implantátumokkal dolgozik, melyeket ultramodern gyártási technológiával, maximális pontossággal állítanak elő. Most extra kedvezményeket is biztosítunk! Ha a fogászati implantátum kezelést nálunk kezdi el, most levonjuk az 5.300 Ft-os konzultációs költséget a teljes árból!

Fémmentes Cirkónium korona AKCIÓS 43.900 Ft-os áron!

Most a cirkónium forgkorona akciós áron kerül felhelyezésre!

Cirkon korona

Cirkónuim koronát keres? Jöjjön hozzánk! Fém allergiában szenvedőknek ajánlott fogpótlási megoldás. Mikronnyi pontosságot biztosítunk a legnagyobb precizitású Cad/Cam rendszer használatával, ennek segítségével tökéletes illeszkedést biztosítunk a lecsiszolt fogakhoz.

Fém-kerámia korona AKCIÓ most mindössze 34.900 Ft!

Most ingyenes állapotfelméréssel várjuk rendelőinkben!

Jelentkezzen be hozzánk még ma! Nálunk nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések. Kizárólag fogászati esztétikára szakosodott orvosaink várják Önt a legjobb tudásukkal, a legjobb anyagokkal, a legkedvesebb asszisztensekkel!

Esztétikus fogtömés 12.000 Ft-tól, az Ön fogaival megegyező színben!

Hogy a pénztárcája se legyen lyukas! Esztétikus fogtömés akció, garanciával a legjobb anyagokból.

Rendelőinkben nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező orvosaink várják, hogy a legjobb anyagokat felhasználva, a legjobb tudásuk szerint, a legjobb kezelésben részesítsék fogait. Válassza a legjobbat, a legjobb áron mindenből – mert önnek ez jár! Ha még bizonytalan, hasonlítsa össze árainkat a máshol elérhetőkkel, nem fog csalódni!

Cirkónium körhíd most tagonként 41.900 Ft-os áron!

Teljes fogászati körhíd, prémium svájci alapanyagból.

Hozzassa rendbe teljes álkapcsát és éljen újra teljes életet! Svájci, csúcsminőségű alapanyagok versenyképes áron. Ennél jobb ár-érték arányt nem talál! Jelentkezzen be még most szolgáltatásunkra, amely magába foglalja az ingyenes állapotfelmérést is.

Fogászati szűrő csomag.
Előzze meg a problémákat!

Most csak 6900 Ft-ért!

Fogfájás, kellemetlen lehelet, komplikált fogászati kezelések… gondoskodjon róla, hogy ne legyen benne része! A Canaria Dental a legjobb választás a megelőzéshez. Most csak 6900 Ft-ért komplett dentálhigiéniai szűrést kínál a Canaria Dental.

Fog- és ínymegtartó kezelés hyaluronsavval.

140.000 Ft helyett, 99.000 Ft-ért!

A hyaluronsav segítségével az olyan fogászati betegségek, mint az ínyvérzés, ínysorvadás és az ínyvisszahúzódás hosszútávon kezelhető, a fogak megmenthetőek, élettartamuk évekkel meghosszabbíthatóak.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 901 4991 vagy a +36 1 794 4302 telefonszámokon

Visszahívás kérése

Jelentkezzen INGYENES konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Hívjon minket!